Over Intemarketing

Average: 4.4 (27 votes)

Intemarketing is in 2009 gestart met als doel uit te groeien tot een marketing platform voor mensen met marketing vragen. Onze doelstelling is mensen helpen door marketing informatie op een onafhankelijke en toegankelijke manier beschikbaar te maken op onze website. Zo helpen wij dagelijks duizenden studenten, ondernemers, freelancers, ZZP'ers en Marketing professionals. 

Wie zijn wij?

Intemarketing is opgestart door Edwin Muilwijk en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17284310, Acendo Marketing

 View Edwin Muilwijk's profile on LinkedIn

Ik ben geinteresseerd in het uitbreiden van mijn zakelijke netwerk dus voeg mij toe. Wellicht kunnen wij in de toekomst iets voor elkaar betekenen”

Intemarketing op Facebook en Twitter:

twitterbutton.nl 

Wat wij doen

Wij hebben artikelen geschreven over de meeste facetten van het marketing vakgebied. Van analyse middelen om strategie te vormen tot marketing modellen, technieken en zelfs een compleet marketingplan. Bovendien proberen wij deze artikelen te koppelen aan relevante (nieuws) berichten die wij verzamelen op het internet. Zo kunnen wij u de marketing informatie bieden die u nodig hebt.

 

Www.intemarketing.nl

Intemarketing.nl is de website van en voor de marketing. Wij bieden hulp aan ondernemers, freelancers, ZZP'ers en marketing professionals. Alles over marketing treft u op intemarketing.nl
 

 

Over Intemarketing uitbesteden? Neem contact met ons op!

 
1 Start 2 Complete

Over de auteur

Edwin Muilwijk

http://linkedin.com/in/edwinmuilwijk https://twitter.com/EdwinMuilwijk