Intemarketing is in 2009 gestart met als doel marketing informatie op een onafhankelijke en toegankelijke manier online beschikbaar te maken. De start was zeer succesvol en al snel werd www.intemarketing.nl één van de meest bezochte marketing websites op het internet. Nu - in 2020 - helpen wij dagelijks duizenden studenten, ondernemers, freelancers, ZZP'ers en marketeers met de marketing vraagstukken die belangrijk zijn. Onze doelstelling blijft onveranderd en staat centraal: wij bieden de belangrijkste marketing modellen, analyses en theorie die de professional nodig heeft.

 

Wie zijn wij?

Image
Intemarketing tag cloud

Intemarketing is opgericht door Edwin Muilwijk en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17284310, Acendo Marketing. Mijn linkedin is linkedin.com/in/edwinmuilwijk/ voeg mij gerust toe want ik vind het altijd interessant om mijn netwerk verder uit te breiden.

 

Wat wij doen

Wij hebben artikelen geschreven over de meeste facetten van het marketing vakgebied. Van analyse middelen om strategie te vormen tot marketing modellen, technieken en zelfs een compleet marketingplan. Wij hebben bovendien een praktische handleiding geschreven waarmee iedereen snel en eenvoudig een goed marketingplan kan schrijven. Zo kunnen wij u de marketing informatie bieden die u nodig hebt.

 

Www.intemarketing.nl

Intemarketing.nl is de website van en voor de marketing. Wij bieden hulp aan ondernemers, freelancers, ZZP'ers en marketing professionals. Alles over marketing treft u op intemarketing.nl