Handleiding Marketingplan

Ontdek hoe je snel en eenvoudig een goed marketingplan kunt maken...

Titel:
Handleiding Marketingplan

Verzendkosten

Gratis!

Levertijd

2-3 werkdagen
Artikelnr.:
ISBN 978-94-90886-01-1

Aantal Blz

76 A4
€19,95

Voorwoord

Hoe kun je snel en eenvoudig een goed marketingplan maken? Het is een vraag die veel marketing managers, marketeers, ondernemers en studenten bezighoudt. De verschillende analyses, theorieën en modellen op www.intemarketing.nl bieden vaak uitkomst en worden gebruikt bij het schrijven van een marketingplan.

Waar deze korte en bondige gratis informatie op het internet ophoudt, gaat dit boek verder. Het biedt extra informatie en combineert alle theorieën en analyses in een eenvoudige structuur die ervoor zorgt dat alle belangrijke onderwerpen aan bod komen. Daarnaast biedt het boek ook uitleg waarom bepaalde keuzes worden gemaakt.

Handleiding Marketingplan 

Over Intemarketing

Intemarketing is een activiteit van Acendo Marketing ingeschreven onder nummer 17284310 bij de kamer van koophandel.

Intemarketing is in 2009 gestart met als doel uit te groeien tot een marketing platform voor mensen met marketing gerelateerde vragen. Onze doelstelling is mensen helpen door marketing informatie op een onafhankelijke en toegankelijke manier beschikbaar te maken op onze website. Zo helpen wij dagelijks duizenden studenten, ondernemers, freelancers, ZZP'ers en Marketing professionals. Meer informatie... 

Vertrouwd afrekenen

Via de webshop op deze website kan het boek veilig met IDEAL betaald worden. Daarnaast is het boek ook beschikbaar via bol.com of de studieboekencentrale maar daar is de prijs iets hoger. 

Docenten

Om het boek in te zien om te beoordelen of het geschikt is om les uit te geven kunnen docenten een exemplaar aanvragen. Mail hiervoor info@intemarketing.nl.