Marketing Training

Average: 5 (1 vote)

Ontdek alles wat een marketeer moet weten!

Sinds 2006 houd ik mijzelf bezig met Internet en Marketing. Ik heb effectieve marketing organisaties opgebouwd voor mijn werkgevers en via deze website leer ik marketeers alles wat ze moeten weten over Marketing. Van het strategisch marketingplan tot en met internet marketing en sales.

 

Maar wie ben ik?

In 2010 had ik als b2b marketing manager mijn eerste succesvolle marketing organisatie opgebouwd voor mijn toenmalige werkgever. Ik had het gevoel dat ik iets moest doen met alle technieken die ik had ingezet en besloot daarom mijn eigen business op te starten. Via deze website besloot ik mijn kennis te delen en in een korte periode domineerde mijn website het internet. De website werd al snel duizenden keren per dag bezocht en ik besloot daarom mijn eerste boek te schrijven; "Handleiding Marketingplan", een praktische handleiding waarmee snel en eenvoudig een goed marketingplan kan worden geschreven.

 

Leer ook alle kennis die nodig is om succesvol marketing in te zetten

Op basis van mijn studie, mijn ervaringen als b2b marketing manager en als oprichter van deze website heb ik dit stappenplan ontwikkeld die probleemloos toepasbaar is op elke business. Alle effectieve marketing technieken waarmee je als ondernemer of marketeer kunt scoren in één praktisch stappenplan! De hoofdpunten zijn:

  • Marketing & Strategie
  • Marketing & Internet
  • Marketing & Sales
  • Marketing & Klant

Met dit stappenplan kan echt iedereen succes behalen!

Elk topic bevat een aantal onderwerpen die ingezet kunnen worden om succesvol te zijn.

 

Maar waarom dit stappenplan?

Geen Marketing Kennis nodig
Eenvoudig, kort en bondig net zoals alle artikelen op deze website
Gericht op ondernemers in het MKB

Bekijk de Trainingen

 

Training 1: Marketing & Strategie

Deze module is gericht op strategische marketing en is gebaseerd op mijn boek "Handleiding Marketingplan", een praktische handleiding om snel en eenvoudig een goed marketingplan te maken. Dit is super belangrijk want elke ondernemer of marketeer moet weten wat hij gaat doen, voordat hij het gaat doen.

Met behulp van deze module ontwikkel je de juiste strategie
Ontvang gratis het boek "Handleiding Marketingplan" met daarin hét stappenplan om snel een goed marketingplan te schrijven.
Na het vormen van een strategie is het mogelijk om in de volgende stappen deze effectief uit te werken

Klik op de afbeelding om deze module direct te bestellen

Marketing Training uitbesteden? Neem contact met ons op!

 
1 Start 2 Complete

Over de auteur

Edwin Muilwijk

http://linkedin.com/in/edwinmuilwijk https://twitter.com/EdwinMuilwijk