Publiceren

Average: 4 (4 votes)

Het doel van Intemarketing is marketinginformatie communiceren en op deze manier hulp bieden aan ondernemers, freelancers, ZZP’ers en marketing professionals. Dit moet uitgroeien tot een platform van en voor de marketing, mensen met kennis van Marketing gerelateerde onderwerpen die kennis delen met andere mensen in ruil voor “expert” status, naamsbekendheid, een goede toevoeging aan het cv en eventueel zelfs een klein beetje reclame voor eigen activiteiten. Het is daarom mogelijk om een bijdrage te leveren aan de “marketing community”.

 

Wat is Intemarketing?

Intemarketing draait op een zoekmachine-geoptimaliseerd content management systeem. Dit houdt in dat de artikelen die gepubliceerd worden vaak, na verloop van tijd, goede posities verkrijgen binnen de organische zoekresultaten in google. Schrijft u een artikel over zoekwoorden met een gemiddeld tot hoog zoekvolume dan zal uw artikel, na verloop van tijd, goed gelezen worden.
 
Conclusie Voordeel 1 - SEO vriendelijk uw artikel zal goed gelezen worden 
(mits het onderwerp hiervoor geschikt is natuurlijk).
 
Intemarketing werkt erg gemakkelijk door het content management. Het erg makkelijk een artikel te schrijven en online te zetten.
 
Conclusie Voordeel 2 - CMS werkt erg gemakkelijk  het kost weinig tijd een artikel op de site te zetten.
 
Intemarketing wordt goed bezocht, hierdoor kunt u gebruikmaken van het bestaande verkeer op de website. Met dagelijks gemiddeld 1000 unieke bezoekers op de site kan uw artikel goed bezocht worden.
 
Conclusie Voordeel 3 - Goed bezocht, profiteer van het bestaande verkeer op de site
 
Intemarketing draait om de community en niet om een persoon. Hierin kan iedereen een belangrijke rol spelen waarvan u kunt profiteren. Het is mogelijk om “expert member” te worden waardoor u meer rechten krijgt op de site. Plaatst u een artikel online dan krijgt u hiervoor alle “credits” zie onderstaande afbeelding. 
 Auteur
 
Bij uw artikel verschijnt uw naam met een koppeling naar uw profiel. In uw profiel kunt u aanvullende informatie aangeven zoals uw linkedin profiel of een website.
 
Conclusie Voordeel 4 - U krijgt de “credits” voor uw werk.
 
Verder wil ik u erop wijzen dat Intemarketing en Acendo Marketingadvies geen geld verdienen aan uw publicatie. Alles dat op Intemarketing staat, is geschreven door mensen die hun kennis vrijblijvend willen delen ten behoeve van de “Marketing Community”.  Er staan geen advertenties op de website en het is de bedoeling dat voorlopig zo te houden. Intemarketing is slechts een activiteit van Acendo Marketingadvies waarmee geen commerciële doelen worden nagestreefd. Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u mailen naar info@intemarketing.nl
 
Intemarketing is een activiteit van Acendo Marketingadvies en is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17284310.
 
 

Wat kunt u doen?

Intemarketing is opgestart begin 2009 en daarom nog erg jong. Er valt enorm veel te doen om tot een compleet aanbod te komen van marketinginformatie. Als u geïnteresseerd bent in het schrijven van een artikel kunt u denken aan de volgende categorieën:
 • Algemene marketing artikelen.
 • Marketing Nieuws (voorpagina)
 • Marketing Modellen (zoals de BCG-matrix) 
 • Marketing Analyses (zoals DESTEP)
 • Aanvullende info op reeds gepubliceerde artikelen
 • Onderzoeken en/of Scripties
 • Marketingplannen
 • Opinie / Column
 • Internet Marketing
 • Sociale Media
 • SEO / SEA
 • Etc.
Mocht u het leuk vinden om over één van deze categorien iets te schrijven dan kunt u mailen naar info@intemarketing.nl
 
 

Vereisten?

Intemarketing is op zoek naar mensen die artikelen willen schrijven over Marketing. Om hiervoor in aanmerking te komen kunt u een e-mail sturen naar info@intemarketing.nl. Een marketing achtergrond is gewenst, ervaring of leeftijd is geen vereiste. Iedereen kan schrijven over het vakgebied en beoordeling van artikelen vindt daarom plaats op basis van kwaliteit.
 
U hoeft dus niet jarenlang actief geweest te zijn bij een internationaal gerenommeerd bedrijf, een wetenschappelijke studie afgerond te hebben of iets dergelijks. Het is belangrijk dat u het leuk vindt om een artikel te schrijven over een marketing gerelateerd onderwerp en hiermee mensen te helpen.
 
 

Hoe kan ik een artikel plaatsen?

Om een artikel via de intemarketing site te publiceren kunt u een account aanvragen met extra rechten. Om dit account te bemachtigen stuurt u een e-mail naar info@intemarketing.nl. Daarna ontvangt u de handleiding voor het schrijven en plaatsen van het artikel. 
 
Mail dus naar info@intemarketing.nl!

 

Publiceren uitbesteden? Neem contact met ons op!

 
1 Start 2 Complete

Over de auteur

Edwin Muilwijk

http://linkedin.com/in/edwinmuilwijk https://twitter.com/EdwinMuilwijk