Prijs/kwaliteit verliest het van flut argumenten

Average: 2.3 (15 votes)

Waarom ik een hekel heb aan mensen die naar Noorwegen op vakantie zijn geweest? Omdat zij altijd een leuke vakantie hebben gehad terwijl een vakantie in Noorwegen helemaal niet leuk is. Het is er altijd slecht weer dus ze komen altijd drijfnat en snotverkouden terug. En toch hebben ze een leuke vakantie gehad. En dan vraag je ze: hoe was het weer? Dan zeggen ze, ja maar je gaat natuurlijk niet naar Noorwegen vanwege het weer. Waarom ga je dan op vakantie naar Noorwegen? En dan gebruiken ze van die flut argumenten. Ja, je kunt in Noorwegen dus uren rijden zonder iemand tegen te komen. Nou super gezellig! Dat is toch geen reden om daar vakantie te vieren? Waarom zou je uren willen rijden zonder iemand tegen te komen? Wil je ongemerkt je vrouw vermoorden?

Maar als ze  wel mooi weer hebben gehad dan is dat het eerste waar ze over beginnen. Oh, en het was prachtig weer! Nee, dan moet je dan ook je mond houden want daarvoor ga je niet naar Noorwegen want je hebt namelijk de hele dag in de auto gezeten zonder iemand tegen te komen. Mensen die naar Noorwegen op vakantie gaan doen altijd heel neerbuigend over mensen zoals ons die naar Italië op vakantie gaan. Ja, zeggen ze dan, in Italië daar zo ik nooit naar toe gaan dat is veel te toeristisch. Weet je waarom ik naar Italië ga? Omdat ik daar uren kan rijden zonder jou tegen te komen.

Mensen die naar Frankrijk op vakantie gaan, daar heb ik ook zo'n hekel aan. Die gaan altijd precies uitleggen waar ze in Frankrijk allemaal precies zijn geweest en dat vertellen ze op een manier alsof ik de hele plattegrond van Frankrijk uit mijn kop ken. Ik weet niet eens waar Stadskanaal ligt. 

Maar het ergste vind ik mensen die in Tsjechië op vakantie zijn geweest. Mensen die naar Tsjechië op vakantie gaan die weten namelijk veel te goed dat ze gelijk hebben. Tsjechië is namelijk de beste keus. Mensen die naar Tsjechië op vakantie gaan hebben altijd mooi weer, een prachtige omgeving, een vijf sterren camping en die hele vakantie kost hun dan inclusief elke avond uitgebreid uit eten met het hele gezin slechts 18,50 euro vijftig per persoon! Maar beste mensen die naar Tsjechië gaan, als je kijkt naar kwaliteit en prijs dan is de Skoda Octavia ook de beste auto die er op de hele wereld bestaat maar zolang ik nog niet invalide ben, rij ik daar ook niet in.

Dit laatste is overigens niet waar. Ik heb jaren met veel plezier in een Skoda Octavia gereden. Vooral als je naar Tsjechië rijdt, kost het je geen drol. 

Hulp nodig of geïnteresseerd in onze diensten?

 
1 Start 2 Complete

Over de auteur

Jacob Spoelstra

https://www.linkedin.com/in/jacobspoelstra https://twitter.com/jacobspoelstra